PMSW-1
PMSW-2
PMSW-3
Halo, Sugeng Rawuh ing Hebei Binshare New Material Co., Ltd!

Sugeng rawuh ing perusahaan kita

Hebei Binshare New Material Co., Ltd duwe komitmen kanggo R&D lan produksi produk kimia. Kita ngupayakake nyedhiyakake produk lan layanan paling apik kanggo para pelanggan ing saindenging jagad. Kita duwe pabrik dhewe, tim dhewe, lan sistem layanan sing lengkap. Kanggo kita, jaminan kualitas minangka komitmen kanggo para pelanggan. Manajemen integritas minangka prinsip, kepuasan pelanggan mesthi dadi target, muga-muga bisa usaha, entuk pangenalan !

pabrik kita

pertunjukan pabrik kita

produk kita

Produk kita njamin kualitas

  • 0h

    Pangiriman Cepet

  • 0+

    Pengalaman

  • 0+

    Volume Bisnis

Kekuwatan kita

Layanan pelanggan, kepuasan pelanggan

Kaca kita akeh digunakake Informasi paling anyar

Kimia PFAS sing ana gandhengane karo SVG saringan Covid-19 sing abot
Pambuka lan aplikasi kalium dicarboxylate
Hebei binshare materi anyar co. lt paneliti lan gawe produk anyar: propionat kalsium, kalsium asetat.
ndeleng liyane